• Xavier Casanovas Minguez
  • Carrer Major, 102
  • 629 088 846
  • clubpatihostalets@gmail.com

Club Patí Hostalets de Balenyà


Objectius de l’entitat

El Club Patí Hostalets de Balenyà és una entitat esportiva sense ànim de lucre que té com a vocació principal ensenyar a patinar a nens i nenes buscant en tot moment l’equilibri entre l’entrenament i aprenentatge i el gaudir de l’esport.

Per aquest motiu es combina el patinatge amb exercicis d’estiraments i també amb el joc i la dansa, amb la finalitat de crear cohesió d’equip, i també oferir uns hàbits saludables (córrer, gaudir, assolir reptes de forma progressiva, atrevir-se…).


Activitats 

El Club Patí Hostalets de Balenyà compta amb un equip d’entrenedores i ajudants competents i molt motivades per ensenyar. Aquesta és la clau que fa que tots els grups estiguin d’allò més engrescats a l’hora d’anar a practicar aquesta activitat.
S’ensenya a patinar a tres grups, principalment: al grup infantil, que patina els dimarts i dijous de 17.30 a 19h; el grup de júniors, que entrena també dimarts i dijous de 18.30 a 20h; i el grup de màsters, que patina els dimecres de 20.30 a 21.30.

Cada any s’intenta preparar un o dos festivals per tal que les patinadores i patinadors puguin mostrar tots els seus aprenentatges. Amb la situació excepcional del Covid-19 aquesta activitat s’ha vist frenada però ja es té la voluntat de muntar properament un nou festival. Així mateix, es facilita tota la informació a les alumnes perquè puguin assistir a competicions de patinatge i se les acompanya a diferents festivals.

Una altra de les activitats que es fa anualment és la Cantada de Nadales pels carrers del poble i el Caga Tió, el darrer dia abans de vacances de Nadal.

La voluntat del Club Patí Hostalets de Balenyà és ser una entitat activa, oberta a participar en diferents activitats i projectes del poble i així contribuir a enriquir tot l’aspecte social.