Participa a la Gimcana Virtual i obtindràs un regal!

Com ja deus saber, degut a la situació actual generada per la Covid 19, enguany tampoc podrem celebrar la Mostra d’entitats que cada any, i des de ja fa 7 edicions, acompanyava la Fira de la Cervesa d’Els Hostalets de Balenyà.

Aquest any, però, des de l’Ajuntament de Balenyà i gràcies a la col·laboració i participació de totes les entitats i associacions dels poble, hem organitzat una Mostra d’Entitats Virtual en forma de pàgina web i que precisament ara estàs mirant. En ella hi podràs trobar informació de totes les edicions de les mostres que hem fet, així com també, i el més important, informació de totes i cadascuna de les entitats i associacions del poble. Què fan? Qui són? Què organitzen? Com els pots contactar, etc.

Cada any s‘organitzava també una Gimcana a través de la qual s’havia d’anar parada per parada i fer una petita activitat. Si s’omplia la butlleta d’activitats es podia recollir un bonic regal a la parada de l’organització.

Aquest any la Gimcana també és virtual! T’atreveixes a participar-hi? És molt fàcil i si respons tots els enigmes podràs passar per l’Ajuntament i rebre el teu regal.

Per fer-ho has d’anar a la pestanya “Gimcana Virtual” d’aquesta web i escollir una de les quatre opcions que trobaràs. Respon tots els enigmes fins i arriba al final de gimcana. La Xispa, la mascota del Projecte Educatiu de Poble t’hi acompanyarà.

Un cop feta la gimcana i respost totes les preguntes, podràs venir a l’Ajuntament i recollir el teu obsequi!

Tens temps fins al 11 de juny o fins a esgotar existències.

T’atreveixes?

Participa clicant aquí!

Related Posts