5ena Exposició del Col.lectiu d’art de Balenyà

Som un important col·lectiu de gent que a través de diferents vessants artístics manifesta la seva pròpia creativitat: música, teatre, ball i arts plàstiques. Part d’aquest col·lectiu, els artistes plàstics, organitzem la nostra cinquena exposició.
Han passat ja cinc anys des que quatre amics de l’art vam posar en marxa la primera mostra. Estem doncs de celebració! Per descomptat, estem molt contents que aquella proposta continuï endavant i que any rere any vagi creixent. Enguany som ja 32 els artistes que hi participem i ben segur que aquesta xifra anirà augmentant.
Diferents tècniques i artesanies hi seran presents: pintura, dibuix, escultura, cistelleria, fotografia, ceràmica, talla, mosaic, joieria, maquetisme, estampació i nines artesanes. En aquesta edició enriquim la inauguració de l’exposició amb una branca artística més: el vessant musical. Comptarem amb un petit concert a càrrec d’Aloma Armadans, veu i acordió i Erola Rodríguez, piano. Volem que quedi palès el nostre agraïment per la seva participació.
Aprofitem per donar les gràcies a en Carlus Capdevila i família per deixar-nos utilitzar, de nou, el local de la seva antiga fusteria, sense el qual aquesta exposició no haguera estat possible.

https://www.balenya.cat/actualitat/noticies/lexposicio-anual-del-collectiu-dart-de-balenya-arriba-a-la-5ena-edicio.html

Related Posts